2023. 08. 26, Virtuális asszisztens workshop

Június elején megszületett a gondolat, hogy szervezzünk egy olyan találkozót, ahol virtuális asszisztensek találkoznak kötetlenül, versengés nélkül. A célunk a találkozóval az, hogy 4 nagyon fontos témában mélyüljünk el, melyeket a mindennapi munkánk során kell alkalmaznunk: A találkozót két csoportban tartjuk meg egy délelőtti és egy délutáni szekció keretében. Hogy jókat […]


Június elején megszületett a gondolat, hogy szervezzünk egy olyan találkozót, ahol virtuális asszisztensek találkoznak kötetlenül, versengés nélkül. Hogy érezzük, nem vagyunk egyedül a szakmában, hiszen nap mint nap a munkavégzés közben erre nincs lehetőségünk. Virtuális asszisztensnek lenni néha magányos feladat és sokszor nincs kivel megbeszélni a vállalkozást érintő kérdéseket, nehézségeket és örömöket.

A célunk a találkozóval az, hogy négy nagyon fontos témában mélyüljünk el, melyeket a mindennapi munkánk során kell alkalmaznunk:

– Vállalkozásunk alapjai
– Ügyféllel való kommunikáció
– Ügyfélszerzés
– Árazási stratégia

Azért pont ezeket a témákat emeltük ki, mert itt van a legnagyobb szükség a gyakorlatra, a szakmai tapasztalatra. Ezekben kell naponta fejlődnünk és bevált üzleti lépéseinket fejlesztenünk.

A célunk, hogy segítsünk és beszámoljunk mindarról, amit a témákban az elmúlt 3 évben tapasztaltunk.

VA vállalkozóként és cégként is teljesen másként kell kommunikálni az ügyféllel. Másra kell fókuszálni, másként kell alázatot tanúsítani és egyben profi vállalkozói vénánkat bemutatni.

A találkozót két csoportban tartjuk meg, egy délelőtti és egy délutáni szekció keretében. Hogy hasznosan tudjunk beszélgetni csoportonként maximum 30 főt tudunk fogadni.

Szeretnénk minél több nehézséget feltárni és arra választ adni, ami napi szinten okoz problémát. De örülnénk sikertörténeteknek és annak, hogy megismerjünk minél több VA-t. Ki tudja, lehet együtt dolgozunk majd néhányukkal a következő hetekben.

Egy fantasztikusan hangulatos helyet választottunk, a helyszín a Napalatti Közösségi tér (1092 Budapest, Kinicsi utca 37.)

Program
1. csoport:

8:45-09:00 Érkezés
09:00-12:00 Előadások, Beszélgetés

12:00-12:45 Szünet, felkészülés a következő csoport érkezésére

2. csoport:
12:45-13:00 Érkezés
13:00-16:00  Előadások, Beszélgetés

Részvételi díj: 7500 Ft

Várunk minden érdeklődőt!